Om oss

Vi är en grupp seniora konsulter med gedigen kompetens och erfarenhet av att arbeta som VD och konsult med inriktning på utveckling av företagets verksamhet och ledning. Vår kärnkompetens ligger främst inom områden som påverkar företagets lönsamhet.

Vi har framförallt erfarenhet av företag inom B2B där våra insatser präglas av ett fokus på de viktigaste strategiska frågorna för att skapa lönsamhet samtidigt som vi hjälper till att ta fram prioriterade konkreta aktiviteter.

Vår kärnkompets är förändringsledning och att säkerställa märkbara förbättringar.

Alla har en historia, en samling styrkor som visat sig framgångsrika. Men vad som skiljer ut vissa organisationer är förmågan att hela tiden låta dessa anpassas till en ny vardag. Det kräver samspel mellan strategi, organisation och teknik. Och viljan att börja se förändring som en tillgång.

Vad vi erbjuder

Vår affärsidé

  • Fokuserar på att förbättra våra kunders lönsamhet
  • Inriktade på företag med verksamhet inom B2B
  • Skapa en framgångsrik förändring
  • Arbetar med faktabaserade analyser och beprövade metoder
  • Identifiera strategiska fokusområden
  • Som konsulter skapar vi förtroende, är jordnära och okomplicerade
  • Våra insatser präglas av att vi är konkreta, drivande och handlingskraftiga
  • Tillhandahålla våra tjänster till en rimlig investeringsnivå

%

av företagsledarna uppger att det inte är brist på möjligheter utan att intern oförmåga är det största hindret för fortsatt lönsam tillväxt

Källa: Harvard Business Journal

Timmar i månaden lägger VD på strategiska frågor

Källa: Tillväxtverket

Mats Ottosson

Flerårig erfarenhet som VD, styrelsearbete, managementkonsult och mentor. Omfattande erfarenhet av affärsplanering och förändringsledning inom börs- och ägarledda bolag.

+46 733-211 404
mats.ottosson@
utvecklingskoncept.se

Jan Sjöberg

VD, marknadschef och konsult inom försäljning och säljledning. Flerårigt arbete med att utveckla och träna säljfunktioner i B2B företag. Fokus på att kvalitetssäkra sälj och leveransprocess.

+46 704-827 374
jan.sjoberg@
utvecklingskoncept.se

Christian Hjelt

Gedigen erfarenhet som chef, konsult och coach. Spetskompetens inom förändringsledning och ökad tillväxt, förbättrad lönsamhet hos mindre och medelstora företag.

+46 708-261 767
christian.hjelt@
utvecklingskoncept.se

Peter Bäckström

Lång erfarenhet som VD och styrelsemedlem inom olika branscher. Genomfört ett stort antal förändrings-projekt och turn arounds i Sverige, EMEA och Globalt. Arbetar med planering, mål, måluppfyllelse och korrigerande åtgärder.

+46 705-640 282
peter.backstrom@
utvecklingskoncept.se

CARL HENRIK EDFORS

Solid erfarenhet inom Life Science som VD, Business Unit Manager och Sales Director i nordiska och globala organisationer. En passion för ledarskaps- och organisationsutveckling, praktiska tillväxtstrategier och förändringsledning med genuint engagemang.

+46 793-590 023
ch.edfors@utvecklingskoncept.se

Organisationsnummer: 559397-5724
Registrerad för moms och innehar F-skatt
Utvecklingkoncept.se är registrerad bifirma och allt material är copyrightskyddat.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss

Vill du ha ytterligare information om vad vi kan göra? Ta gärna kontakt direkt med vår representant för Företagslösningar, Christian Hjelt, som kan svara på dina frågor och diskutera er specifika situation utan kostnad.
+46 708 261 767